0
Ділю дуже цікавим рецептом приготування смачних кабачків. Порадуйте свою сім’ю смачненьким!
Інгредієнти:
- Кабачки 2 шт. (600 г)
- Фарш курячий 250 г
- Рис варений 100 г
- Цибуля 1 шт.
- Помідори 2 шт.
- Вода 50 мл
- Цукор 1 ч. л.
- Сіль перець за смаком
Приготування:
Кабачки мию та роблю тоненькі слайси, викладаю в друшляк та посипаю сіллю, залишаю на 10 хвилин, щоб зійшла зайва рідина.
До відвареного рису додаю фарш та подрібнену цибулю, солю, перчу та перемішую.
Викладаю начинку на слайси і щільно закручую в трубочку.
Натираю на терці помідор, додаю сіль, цукор та воду, перемішую.
Рулетики викладаю в сковорідку щільно одне до одного та заливаю заливою. Ставлю на вогонь, накриваю кришкою і після запікання тушу ще 40 хвилин.
Смачного!