Головна Рецепти Рум’яні та ніжні котлети: навіщо господині відокремлюють жовток від білка

Рум’яні та ніжні котлети: навіщо господині відокремлюють жовток від білка

by admin

Зазвичай під час приготування котлет у фарш для в’язкості додається яйце, що допомагає скріпити всі компоненти фаршу, щоб при обсмажуванні на сковороді вони не розвалювалися, а страва виходила красивою і апетитною.

Досвідчені господині радять спочатку відокремити білок від жовтка.

Кожну частину треба трохи збити. У результаті білок допоможе зробити частування соковитішим та повітряним, оскільки утримає всю вологу при термічній обробці.

Найкраще збити білок міксером, а потім за допомогою силіконової лопатки обережно вмішати в тісто.

Переборщувати з цим інгредієнтом не варто, інакше котлети вийдуть занадто жорсткими.

На 800 грамів фаршу буде достатньо взяти лише 1 яйця.

Страву краще запекти в попередньо розігрітій духовці до 200 градусів приблизно 30-40 хвилин. Робити це можна навіть без попередньої обсмажування. А можна, звичайно, піти класичним шляхом і обсмажиит котлети до румяної скоринки.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини