Головна Рецепти Рецепт томатного соусу до макаронів та пасти

Рецепт томатного соусу до макаронів та пасти

by admin

Макарони та паста відрізняються складом, а точніше борошном, з якого вони виготовляються. Паста твердіша та довше вариться, бо вона з твердих сортів пшениці. А макарони з м’яких, тож вони часто злипаються, розварюються та й від них гладшають. Але це вже зовсім інша історія. Сьогодні говоримо про томатний соус та його приготування.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • помідори — 800 г;
  • томатна паста — 100 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • часник — 2 зубки;
  • олія;
  • базилік;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Почати треба з видалення шкірки з помідорів. Для цього надріжте їх та опустіть в окріп. шкірка потім легко знімається.

Цибулю дрібно наріжте та обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте подрібнений часник та смажте ще протягом хвилини.

Помідори треба дрібно порізати та додати в сковороду до цибулі разом з томатною пастою. Варіть тепер соус протягом 40 хвилин, постійно помішуючи. Посоліть, посипте чорним меленим перцем. Додайте базилік та ще 5 хвилин потримайте на вогні. Соус готовий. Дуже смакує, коли охолоне. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини