Головна Рецепти Рецепт пікантної риби з часниково-горіховим соусом

Рецепт пікантної риби з часниково-горіховим соусом

by admin

Таку страву можна готувати на вечерю. Зрештою, для недільного обіду вона також підійде. Пікантність їй додає часниково-горіховий соус.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні такі продукти:

  • зубатка, форель або інша риба — 500 г;
  • волоські горіхи — 1 скл.;
  • часник — 2 зубки;
  • цибуля — 1 шт.;
  • оцет 3% — 0,75 скл.;
  • сіль.

Як приготувати

Рибу потрібно очистити та нарізати на порційні шматки. Відваріть в 0,5 склянки води та перекладіть на тарілку.

Для соусу горіхи, часник, сіль подрібніть та додайте дуже дрібно нарізану цибулю, оцет. Все перемішайте та проваріть протягом 8-10 хвилин.

Викладіть рибу на тарілку, полийте соусом. Для краси можна поруч викласти свіжі овочі. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини