Головна Рецепти Поки закипає чайник, готую лінивий Тортик без випічки вже 12 років! Він смачніший за «Наполеон»

Поки закипає чайник, готую лінивий Тортик без випічки вже 12 років! Він смачніший за «Наполеон»

by admin

Цей торт я готую вже дуже давно! Люблю ледачий “Мурашник” за те, що за смаком він абсолютно не відрізняється від оригіналу і при цьому готується за лічені хвилини! Всі, хто пробували приготувати цей торт за моїм спритним рецептом, залишилися в цілковитому захваті.

Інгредієнти:

  • Печиво бісквітне – 500 г
  • Волоські горіхи – 200 г
  • Згущене молоко – 1 банка
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 100 г
  • Шоколад молочний – 2/3 плитки

Приготування:

Печиво подрібнюю руками в крихту середнього розміру (величину шматочків регулюйте на свій розсуд).

Волоські горіхи ріжу дрібно і додаю до печива. Усе ретельно перемішую.

Викладаю в глибоку тарілку варене згущене молоко, сметану та вершкове масло.

Крем ретельно збиваю вінчиком до однорідної консистенції.

Потім виливаю крем на печиво з горіхами. Перемішую крем із печивом ретельно великою ложкою.

Викладаю майбутній торт у глибоку тарілку, вистелену харчовою плівкою. Ставлю торт у холодильник просочитися на деякий час (цілком вистачить і 20 хвилин, але якщо час дозволяє, торт можна потримати в холодильнику 2-3 години).

Після того як торт просочиться, знімаю з нього харчову плівку. Торт викладаю на блюдо для подачі.

Молочний шоколад дістаю з холодильника і натираю його на дрібній тертці. Посипаю мурашник з усіх боків натертим шоколадом.

Протираю краї тарілки серветкою і подаю торт до столу.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини