Головна Рецепти Не встигала подавати! Намазка смачніша за сиркову! Ви таку ще точно не готували!

Не встигала подавати! Намазка смачніша за сиркову! Ви таку ще точно не готували!

by admin

Банки шпрот та звичайного плавленого сирку цілком вистачить для приготування однієї з найсмачніших намазок. Вона підходить до будь-якого хліба, робиться за лічені хвилини.

Інгредієнти:

  • Багет чи батон
  • Шпроти – 1 банка
  • Яйця – 2 шт
  • Морква – 1 шт
  • Плавлений сир – 1 шт
  • Цибуля – 0.5 шт
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Оцет – 1 ст. ложка
  • Майонез – 2-3 ст. ложки
  • Петрушка чи кінза – 1 пучок
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Приготування:

Хліб ріжемо і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю олії.

Плавлений сир трем на тертці.

Порада: щоб сирок не прилипав, тертку можна змастити олією. Яйця варимо круто і теж трем на тертці. Моркву теж відварюємо та натираємо.

Цибулю ріжемо якомога дрібніше і маринуємо – засипаємо цукром, наливаємо оцет, окріп.

Залишаємо на 10 хвилин, потім зціджуємо воду.

Беремо шпроти або будь-які рибні консерви, зливаємо олію та розминаємо вилкою. Зелень дрібно ріжемо.

Все з’єднуємо, перемішуємо, додаємо сіль, перець, майонез.

Хліб натираємо часником із сіллю і намазуємо на нього суміш, що вийшла.

Бутерброди з такою намазкою розлетяться зі столу за кілька хвилини.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини