Головна Рецепти Навіщо у фарш для котлет додають сиру картоплю

Навіщо у фарш для котлет додають сиру картоплю

by admin

Досвідчені господині знають, що не варто готувати котлети виключно на м’ясі. За такого підходу страва вийде жорсткою. До того ж, “м’ясні” котлети рідко виходять пишними та соковитими. Навіщо додавати до складу фаршу для котлет сиру картоплю.

Подробиці

Якщо додати до складу інгредієнтів цей продукт, то котлети виходять дуже пишними. До того ж, картопля допомагає суттєво покращити смак м’яса. Страва виходить соковитою.

До речі, завдяки крохмалю, що входить до складу, такі котлети не розваляться під час смаження. Картопля може повністю замінити собою курячі яйця.

Як правильно додавати продукт

На стандартну порцію фаршу (півкіло м’яса) варто брати один великий коренеплід. Його можна подрібнити як за допомогою тертки, так і блендера.

Деякі господині позбавляються крохмалю, якщо картопля подрібнюється за допомогою терки. Його промивають під струменем холодної води, а потім віджимають. У такому разі в рецепт потрібно додати курячий білок.

Потім додають картоплю та цибулю у фарш, і після сіль, прянощі, часник.

Формуйте котлети, паніруйте та приступайте до смаження.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини