Головна Рецепти Навіщо сало замочують у лушпинні цибулі: виходить смачніше м’яса

Навіщо сало замочують у лушпинні цибулі: виходить смачніше м’яса

by admin

Багато людей люблять такий продукт, як свиняче сало. Ця закуска є не лише смачною, а й корисною.

Лікарі рекомендують не їсти копчене та смажене сало. Але що робити, якщо хочеться свіжого чорного хліба із копченим продуктом? Досвідчені господині знають, як зробити в домашніх умовах цей продукт смачнішим.

Подробиці

Для цього сало варять у лушпинні цибулі.

Цей рецепт зробить продукт не тільки в міру солоним і ніжним, але і безпечним для вживання. Лушпиння надає готовій страві золотистого кольору, а особливий маринад додасть м’який і приємний аромат.

Найкраще для цього рецепту брати сало з м’ясними прошарками.

Необхідно також підготувати три жмені чистого лушпиння цибулі, сіль, цукор, трохи чорносливу, два лаврові листи.

Готується така страва легко. Для початку в каструлю з водою потрібно додати сіль, цукор, лушпиння цибулі і чорнослив. Також рекомендується покласти у воду лавровий лист. Суміш довести до кипіння.

Після цього в маринад потрібно покласти шматки сала та варити на повільному вогні близько 25 хвилин. Потім все потрібно остудити та відправити на 12 годин у холодильник.

Потім кожен шматок потрібно витерти та обваляти у спеціях. Після цього сало потрібно обернути харчовою плівкою або фольгою та відправити у холодильник на кілька годин.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини