Несподівані гості, тихе сімейне гуляння чи спонтанний напад голоду — чудова нагода приготувати щось смачне. Але не завжди у таких ситуаціях є час на продумування та бажання на приготування страви. Тому швидка та проста закуска стане ідеальним рішенням!
Як закуска у мене сьогодні бутерброди. Для приготування особливих кулінарних навичок вони не вимагатимуть, але на столі виглядатимуть ефектно!)
Інгредієнти:
- шпроти 1 банка
- яйця 2 шт.
- сир 100 г
- майонез 2-3 ст. л.
- часник 1-2 зубчики
- батон 7 скибочок
Приготування:
Шпроти розминаю виделкою. Також підійдуть будь-які інші рибні консерви.
Сир та варені яйця натираю на дрібній тертці. Все змішую і додаю трохи часнику. Заправляю майонезом.
Скибочки батона підсушую на сухій сковороді (можна в тостері) до золотистого кольору.
Кожну скибочку я розрізала навпіл. Начинку зручніше наносити за допомогою кондитерського мішка з насадкою.
Як прикрасу використовую огірок та ягоди в’яленої журавлини.
Але це святковий варіант подачі. Можна просто нанести начинку на скибочку батона і зверху покласти шматочок огірка, вийде не менш смачно))