Головна Рецепти На всі випадки! Цю намазку з часником і зеленню викладаю на бутерброди, помідори, кабачки і не лише!

На всі випадки! Цю намазку з часником і зеленню викладаю на бутерброди, помідори, кабачки і не лише!

by admin

Готую пасту – просто знахідка для перекусу, чудово підійде для бутербродів і канапе для фуршету, начинка для закусок із помідорів і  кабачків. Я додала до складу подрібнені волоські горіхи, що істотно змінило смак, а зелень – на свій смак. Пасту можна зберігати в холодильнику кілька днів у закритому посуді.

Інгредієнти:

  • 100 г волоських горіхів
  • 400 г сиру
  • 30 г розм’якшеного вершкового масла
  • 2-4 ст. л. молока
  • 1 зубчик часнику
  • 1/2 ч. л. італійських трав
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • трохи петрушки та кропу
  • зелена цибуля за смаком

Приготування:

Подрібнюю обжарені горіхи в блендері.

До горіхів додаю сир, розм’якшене вершкове масло, молоко і замішую знову і блендері до однорідності.

Нарізаю до сирної маси дрібно петрушку і зелену цибулю. Додаю видавлений часник, італійській трави, перець, сіль.

Усе добре перемішую.

Можна накладати на хліб і смакувати!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини