0
Забула про “Цезар” і “Грецький”. Їмо його з чоловіком круглий рік! Дівчатка, готуйте! Це щось!
Інгредієнти:
- Крабові палички 200 гр
- Твердий сир 100 гр
- Сухарики 50 гр
- Яйця 3 шт.
- Майонез 3 стол.л
- Петрушка за смаком
Приготування:
Крабові палички нарізати кружальцями. Яйця відварити круто, охолодити, очистити та нарізати невеликими кубиками. Нарізати сир невеликими кубиками.
У салатнику з’єднати крабові палички, яйця, сир та сухарики.
Заправити салат майонезом.
Добре перемішати.
Викласти салат у кулінарне кільце і добре утрамбувати.
Акуратно зняти кільце.
Прикрасити салат зеленню петрушки. Можна подавати до столу!