0
Сьогодні хочу поділитися з вами білковим салатом з нотками свіжості. Дуже просто і неймовірно смачно!
Інгредієнти:
- крабові палички – 210 г
- кальмари відварені – 200 г
- яйця варені – 4 шт.
- огірок – 185 г
Приготування:
Чищу кальмар як із зовнішнього, так і з внутрішнього боку, не забуваючи знімати прозору тонку плівку. Кальмари відварюю в підсоленій воді, опустивши в киплячу воду буквально на хвилину. Далі нарізаю крабові палички.
Також нарізаю яйця.
Остиглі кальмари теж нарізаю і відправляю в загальну миску.
У миску відправляю нарізаний свіжий огірок.
Залишилося перемішати і заправити салат. Для заправки я використовую легкий майонез або соус на основі йогурту + гірчиця, лимонний сік, сіль, перець.
Смачного!