Головна Рецепти Моя обовʼязково заготовка! Чоловік каже, що смачніше, ніж лечо! Дуже смачний салат на зиму

Моя обовʼязково заготовка! Чоловік каже, що смачніше, ніж лечо! Дуже смачний салат на зиму

by admin

Сьогодні приготую дуже смачний салат на зиму, який смачніший за лечо! Готується він дуже просто, а на смак просто приголомшливий!

Інгредієнти:

  • Помідори – 1,5 кг.
  • Болгарський перець – 1 кг
  • Ріпчаста цибуля – 300 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Оцет 9% – 1 ст. л.
  • Рослинна олія – для смаження цибулі

Приготування:

Ріпчасту цибулю дрібно нарізаю. На розігріту сковорідку наливаю олію та відправляю цибулю. Обсмажую до готовності та перекладаю в глибоку каструлю.

Болгарський перець нарізаю дрібними кубиками. Нарізаний перець відправляю в каструлю до цибулі.

У помідор обрізаю плодоніжку і нарізаю часточками або так само як і перець дрібним кубиком. Нарізані помідори відправляю в каструлю. Додаю цукор і сіль. Ставлю на вогонь і доводжу до кипіння. Коли овочі закиплять, то їх гарненько перемішую, зменшую вогонь на мінімум, накриваю кришкою і варю 25 хвилин.

Через зазначений час вливаю оцет, перемішую і проварюю ще дві хвилини.

Готовий салат розкладаю по стерильних банках, а потім щільно закручую чистими кришками. Перевертаю банки догори дном і вкутую до повного охолодження. Зберігається така закуска за кімнатної температури.

На смак така закуска просто приголомшлива. А кому подобається більш гостре, то можна до цього салату додати подрібнений часник і кілька кілець гострого перцю. Тому обов’язково беріть рецепт на замітку і готуйте цей чудовий салат!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини