Сьогодні готую дуже простий салат із звичайнісіньких продуктів, який і наситить, і урізноманітнить повсякденний раціон. Готую його досить часто (бо смачно і просто). Його можна подати і як закуску, і як гарнір до м’яса чи риби
Всі інгредієнти чудово поєднуються між собою і, незважаючи на простоту продуктів, що входять до його складу, виходить дуже смачно. Якщо не куштували, рекомендую!
Інгредієнти:
- Картопля варена в мундирі – 500-600 г.
- Цибуля – 1 шт.
- Мариновані або солоні огірки – 180-200 г.
- Зелень – петрушка, кріп чи будь-яка до смаку
- Майонез – 2 ст. ложки
- Гірчиця в зернах – 1 ст. ложка
Для маринування цибулі:
- Цукор – 1/2 ч. ложки
- Сіль – 1/2 ч. ложки
- Оцет 6% або яблучний – 1-1,5 ст. ложки
Приготування:
Нарізаю цибулю півкільцями, відправляю її в миску, додаю сіль з цукром, оцет і добре перемішую. Залишаю цибулю маринуватися на кілька хвилин, поки нарізаю інші інгредієнти.
Картоплю, відварена в мундирі, очищаю і нарізаю не дуже дрібно.
Далі нарізаю солоні чи мариновані огірки.
Подрібнюю зелень, у мене петрушка з кропом. У салатнику з’єдную всі нарізані інгредієнти, додаю мариновану цибулю, майонез або олію і гірчицю в зернах.
Добре перемішую і можна куштувати!