Головна Рецепти Коли додавати лавровий лист у суп при варінні

Коли додавати лавровий лист у суп при варінні

by admin

Важко уявити приготування супу без традиційних спецій, які надають страві характерного відтінку смаку та аромату. До найбільш затребуваних прянощів для перших страв можна сміливо віднести лавровий лист. Ця приправа робить будь-який суп більш домашнім та приємним.

Як правильно додавати лавровий лист при варінні

Не всі господині роблять це правильно. Не всі знають про те, що лавровий лист перед введенням до складу страви важливо добре промити.

Деякі використовують воду з-під крана, інші ж “довіряють” лише окропу. Обидва варіанти можуть застосовуватись.

Також варто пам’ятати, що лавровий лист повинен варитися в супі від 5 до 15 хвилин. Цієї кількості часу буде достатньо для того, щоб прянощі надали страві смаку, аромату та корисних властивостей.

Чи потрібно видаляти лавровий лист

З цього приводу немає єдиної думки у кулінарів, тому кожна господиня може ухвалити рішення самостійно. Якщо залишити лавровий лист у супі, то блюдо вийде більш пікантним і терпким.

Якщо ви не хочете відчувати гіркоту під час вживання супу, пряність краще видалити.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини