Головна Рецепти Картопля чи морква: що звариться в супі в першу чергу

Картопля чи морква: що звариться в супі в першу чергу

by admin

Суп готується в великій кількості літрів щодня тисячами людей. А в деяких країнах його люблять їсти не лише на обід. Наприклад, в Туреччині шанують суп на сніданок. На перший погляд приготувати першу страву просто. Але є певні моменти, які треба враховувати, щоб продукти зберегли апетитний вигляд та були повністю приготовані.

Черговість закладання овочів

Морква та картопля найчастіше використовуються при варці супів. Готуються овочі майже однаковий проміжок часу. Отже, можна зробити висновок: закладати моркву та картоплю можна одночасно.

Найдовший час приготування має буряк. Приблизно 40 хвилин, щоб коренеплід дійшов до кондиції. Капуста вариться біля 20 хвилин. Якщо ви хочете в суп додати цвітну капусту, то розібрана на суцвіття потребує біля 7-10 хвилин.

В суп додають шпинат та щавель. Їх треба проварити біля 10 хвилин Довше не треба, бо вони цього не потребують.

Якщо рецепт супу має свіжі помідори, томатне пюре, солені огірки, то їх додають наприкінці готування. Отже, в процесі приготування потрібно правильно розраховувати час для всіх компонентів. Але найпростіші картоплю та моркву можна закладати в бульйон одночасно.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини