Головна Рецепти Голубці без мʼяса! З дуже незвичною, але дуже смачною начинкою! Ви такі ще точно не готували!

Голубці без мʼяса! З дуже незвичною, але дуже смачною начинкою! Ви такі ще точно не готували!

by admin

Сьогодні пропоную вам рецепт голубців з грибами. Рецепт простий, недорогий, смачний, а головне легкий, дієтичний.

Інгредієнти:

  • 200 г цибулі
  • олія
  • 300 г моркви
  • сіль, чорний мелений перець
  • 400 г шампіньйонів
  • 1 білокачанна капуста
  • 200 г круглого рису + 300 г води

Заливка:

  • 200 г томату
  • 100 мл. води окропу
  • сіль, чорний мелений перець
  • олія

Приготування:

Нарізаю цибулю, перекладаю у сковорідку, вливаю олію та починаю смажити.

Тоді натираю на терці моркву, обжарюю з цибулею. Солю та перчу за смаком. Частину овочів відкладаю в миску.

До іншої частини додаю порізані гриби, додаю олію, накриваю кришкою, а потім кришку заберу, що рідина випарувалась.

Рис промиваю у холодній воді 3-4 рази, варю у підсоленій воді до готовності після кипіння ще 5 хвилин. Накриваю кришкою та залишаю ще на 20 хвилин. Тоді додаю до овочів і грибів, перемішую.

Роблю надрізи біля качана капусти, або вирізаю його, добре промиваю. Варю у вже киплячій і підсоленій воді 2 -3 хвилини. Тоді виділяю листя.

Грубі жилки у листочках зрізаю, розрізаю навпіл.

Накладаю начинку.

Завертаю голубці.

Заливка:

Змішую овочі, що раніше обжарювала та відкладала з томатом, водою, олією, сіллю та перцем. Варю декілька хвилин.

Заливаю заправкою голубці в каструлі, нариваю щільно кришкою та варю 30 хвилин.

Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини