Готую дуже смачний, а головне простий і доступний салат! Одразу й не зрозумієш, з чого зроблено салат, а коли пробуєш відірватися неможливо! Смачно! Я такий салат спробувала в подруги в гостях. Салатик мені одразу сподобався і я вирішила взяти в подруги рецепт, щоб потім приготувати такий самий вдома.
Інгредієнти:
- копчене куряче стегенце 1 шт.
- червона цибулина 1 шт.
- майонез 1 ст. л.
- 200 г маринованих грибів
- майонез 3 ст. л.
- 150 г напівтвердого сиру
- половина пучка петрушки
- 200 г корейської моркви
Приготування:
Копчене куряче стегенце чищу від шкіри та кісток, а м’якоть нарізаю на дрібні кубики. Я роблю салат шарами, тому щоб його зібрати використовую спеціальне кільце, з ним дуже зручно. Нарізану копчену курку викладаю першим шаром.
Червону цибулину дрібно шаткую. До цибулі додаю 1 ст. л. майонез, перемішую і викладаю цибулю другим шаром на курку.
Далі беру гриби, можна взяти будь-які на ваш смак, у мене були мариновані печериці.
Гриби нарізаю дрібними кубиками, додаю до них 1 ст. л .майонезу, перемішую і викладаю третім шаром на цибулю.
Сир натираю на дрібній тертці, викладаю наступним шаром на мариновані гриби.
У салат «Карусель» обов’язково я додаю свіжу зелень, у мене була половина пучка петрушки, можна взяти і кріп, з ним теж виходить смачно. Зелень дрібно нарізаю, перемішую з 1 ст. л. майонезу і кладу шаром на сир.
Наприкінці беру корейську моркву. якщо морква натерта довгою соломкою, то її краще розрізати впоперек на кілька частин.
Салат можна викласти у великий салатник або порційно. Дуже смачно виходить, а головне готується дуже просто і швидко з недорогих інгредієнтів!