Головна Рецепти Для чого на кухні використовують стебла петрушки і інших трав

Для чого на кухні використовують стебла петрушки і інших трав

by admin

Найчастіше господині при приготуванні різноманітних страв використовують лише листя різних трав. У той же час значна частина зелені просто вирушає у відро для сміття. Досвідчені кулінари давно виправили цю помилку. Пропонуємо вам перейняти майстерність найкращих у цій справі.

Подробиці

Так, майстерні кухарі зберігають стебла трав, щоб потім додати їх у супи, рагу або бульйони.

Зелень, що залишилася, додана в блюдо, надасть його смаку багатогранності.

Зрозуміло, що у цій нехитрій дії криється маленький секрет. Щоб вам не довелося згодом виловлювати з супу або м’ясної страви жорсткі шматочки, які неможливо прожувати, зв’яжіть зелені стебла в пучок і відправляйте в каструльку.

Поставте її на вогонь і тушкуйте або варіть вміст деякий час.

Після того, як рагу або суп дійде до готовності, просто вийміть звідти відразу всі стебла петрушки або будь-якої іншої трави і можете насолоджуватися смачним обідом.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини