Головна Рецепти Чому пельмені перед варінням замочують у холодній воді

Чому пельмені перед варінням замочують у холодній воді

by admin

Китайські кухарі розповіли, як варити пельмені, щоб вони не розвалювалися і не лопалися в каструлі, а їхній смак був, як у ресторанної страви.

Подробиці

Пельмені – це страва китайської кухні, тому кому як не творцям цієї страви знати секрети її приготування.

Перед варінням варто замочити пельмені у прохолодній воді на 3 хвилини.

Це потрібно для того, щоб довести пельмені до кімнатної температури. З пельменями у холодній воді нічого не станеться.

Далі китайці рекомендують дотримуватися принципу «три склянки холодної води».

Пельмені лопаються від перепаду температур, тому їх не можна кидати у киплячу воду.

Киньте пельмені в гарячу воду, дочекайтеся, поки вона закипить, і влийте склянку холодної води в каструлю. Повторіть, коли вода знову почне закипати.

Напевно, ви здивовані таким способом варіння, адже на упаковці часто написано «киньте пельмені в киплячу воду». Це помилка.

За такого способу приготування тісто готується повільніше, а м’ясна начинка швидше.

Як результат – пельмені виходять не лише гарними на вигляд, але й дуже соковитими, як у ресторані.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини