Головна Рецепти Чому млинці на кефірі прилипають до сковороди та рвуться

Чому млинці на кефірі прилипають до сковороди та рвуться

by admin

Багато господарок віддають перевагу приготуванні популярної страви не на молоці, а на кефірі.

Однак, при неправильному підході до приготування млинці можуть прилипати до сковорідки і навіть рватися.

Подробиці

З чим пов’язаний цей кулінарний казус?

Справа в тому, що найчастіше млинці можуть рватися і прилипати до сковорідки тільки в тому випадку, якщо ви припустилися серйозної помилки, порушивши технологію приготування.

Насамперед варто пам’ятати, що для приготування млинців на кефірі як один з компонентів береться сода. Гасити її не рекомендується, тому що кисломолочний продукт забезпечує необхідне для соди середовище.

Яйця краще змішувати окремо.

Як правило, жовток з’єднується з цукром, а ось білки збиваються до пишноти.

Борошно не забувайте просіювати за допомогою сита.

Також варто пам’ятати про те, що не варто відразу ж приступати до смаження.

Тісту, яке готують на кефірі, необхідно “відпочити” хоча б 15-20 хвилин перед смаженням.

Якщо дотримуватися цих простих рекомендацій, млинці вийдуть відмінними.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини