Головна Рецепти 5 секретів, як правильно посмажити відбивні зі свинини

5 секретів, як правильно посмажити відбивні зі свинини

by admin

Відбивні зі свинини – одна з найсмачніших страв, яку можна приготувати швидко та смачно для будь-якої святкової нагоди і просто на вечерю.

Однак незважаючи на простоту, нерідко відбуваються серйозні промахи, через які відбивні здаються далеко не такими смачними.

Про які 5 секрети приготування вам варто знати:

1. Чим якісніше м’ясо ви купили, тим смачнішими будуть відбивні. Хороше м’ясо не потрібно довго відбивати, інакше страва вийде не такою вишуканою.

Якщо в м’ясі все ж таки присутні прожилки, то не забудьте їх підрізати за допомогою гострого ножа.

2. Якщо ваше м’ясо якісне, то легко обходьтеся без панірування – достатньо буде гірчиці, солі та перцю. Якщо любите відбивні запаніровані, то спочатку обваляйте відбивну в борошні, а потім в яєчно-молочній суміші (на 2 яйця – 1 столова ложка молока)

Спеції додаються після безпосереднього відбивання свинини.

4. Вибирайте хорошу олію, яка при високих температурах смаження не просочуватиме відбивні неприємним смаком. Найкраще підходить рафінована оливкова або арахісова.

5. Сковорідка має бути з якісним покриттям: якщо на дні є сколи та тріщини, то відбивні пригорятимуть, що зіпсує і вигляд і кінцевий смак страви.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини