Головна Lifestyle Які риси характеру вказують на наявність психічного розладу, розповіли експерти

Які риси характеру вказують на наявність психічного розладу, розповіли експерти

by admin

Фахівці відзначають, що люди часто плутають звички і риси характеру, тому і не усвідомлюють відхилення від норми у своїй поведінці. Як же це виглядає?

  • Прагнення до ідеальної чистоти. Зайвий акуратизм — це вже привід навідатись до психіатра, вважають експерти. Мова йде про ситуації, коли людина готова щогодини прибирати неіснуючий безлад.
  • Перфекціонізм у всьому. Прагнення бути ідеальним у всьому може погано закінчитися, попереджають експерти. Намагаючись усім догодити, людина перебуває постійно на нервах.
  • Прокрастинація, зведена в абсолют. Якщо людина постійно все відкладає на потім, а неможливість зробити це викликає агресію, то наявний психічний розлад.
  • Нездатність закінчувати розпочату справу. Це може служити маркером біполярного розладу, коли настрій скаче від ейфорії до глибокої депресії, вважають експерти.
  • Острах ряду продуктів. Якщо людина їсть в силу необхідності неприємні їй продукти, то згодом їх вигляд стане викликати у людини страх, а сама їжа — відразу.

Фахівці зробили висновок, що ці риси характеру можуть бути ознакою психічного розладу.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини