Головна Lifestyle Як зберігати суху квасолю, щоб не завелися шкідники

Як зберігати суху квасолю, щоб не завелися шкідники

by admin

Якщо правильно зберігати квасолю, то вона у вас буде роками у гарному стані без шкідників. Існує чимало способів, що допомагають зберегти квасолю. Перевіреними поділимося.

Подробиці

Квасолю перед зберіганням треба прогріти в духовці, проте не запекти, а саме прогріти. Це допоможе позбутися потенційних шкідників. Прогріту квасолю остудити та пересипати в банки чи лотки, які будуть зберігатися у холодному місці.

Ідеально висушену квасолю можна зберігати у пластикових пляшках. На дно покласти 1 зубчик часнику та 1 лавровий листок. Проте обов’язково квасоля має бути сухою, щоб не запріла і не зацвіла. Бо буде інша проблема, крім молі й жучків.

Якщо є місце в морозильній камері, де ми вже писали можна зберігати і ягоди, і фрукти, й овочі, то відправте на зимівлю й квасолю. Навіть молоду можна заморожувати, а зрілу-суху — тим більш.

У скляній банці, яку щільно треба закрити кришкою, додавши 1 головку часнику. Проте краще розділити на зубки. На смак квасолі це не вплине, а от шкідників відлякає від затії зіпсувати бобові.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини