Головна Lifestyle Як виростити солодкі помідори

Як виростити солодкі помідори

by admin

Деякі дачники вважають, що солодкий присмак помідорів залежить в основному від сортової приналежності овочевої культури. Але це не зовсім правильно. Якщо особливим чином приділяти увагу догляду за помідорами, то вони здебільшого виростають соковитими та солодкими.

Марганцівка

Мало хто знає про те, що цей звичний засіб не тільки допомагає захиститися від різних захворювань, а й значно покращити смак помідорів. Для цього необхідно зробити полив спеціальним розчином.

На відро води береться лише 15 грамів марганцівки.

Попіл

Це теж дуже простий спосіб вплинути на солодощі томатів. Також зола стане корисною добавкою на будь-якій стадії розвитку, оскільки може похвалитися багатим складом.

250 г речовини спочатку просівають, а потім розчиняють у відрі з водою. Після цього проводиться полив помідорів.

Секретний сусід

Багато дачників вибирають сусідів цій рослині, які не конкуруватимуть з помідорами за поживні речовини. Але не всі знають про те, що одна культура здатна надати помідорам солодкий присмак.

Для цього поблизу варто вирощувати базилік.

Поливи

Недосвідченим дачникам важко розібратися в коректній системі поливів, оскільки нестача та надлишок рідини однаково погано впливають на смак томатів.

Досвідчені городники намагаються поливати помідори часто, але невеликими порціями.

Сонце

Завдяки тому, що томати активно “підживлюються” сонячним світлом, вони виростають смачними, великими та солодкими.

Тому слідкуйте за тим, щоб на рослину не падала тінь.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини