Головна Lifestyle Як правильно користуватися засобами для відновлення пошкодженого волосся

Як правильно користуватися засобами для відновлення пошкодженого волосся

by admin

Маски, спреї, сироватки, олії та інші засоби для відновлення пошкодженого волосся, що представлені в широкому асортименті в мас-маркеті, досить ефективні, кажуть лікарі-трихологи.

Але важливо застосовувати їх згідно з показаннями й строго за інструкцією: наприклад, маску наносять одразу після миття волосся і видалення води рушником. Немає потреби тримати маску довше 5 хвилин — це не поліпшить результат, а, навпаки, призведе до надмірного розкриття лусочок кутикули.

Спреї зволожують не так інтенсивно, як сироватки, але більше підходять для схильного до жирності волосся. Знову-таки, дотримуйтеся інструкції та не змішуйте засоби різних виробників.

Олія — досить специфічний продукт догляду за волоссям. У чистому вигляді використовується рідко і наноситься тільки на кінчики сухого і пошкодженого волосся. На шкіру голови олії в чистому вигляді наносити небажано — це може призводити до посилення жирності волосся, свербіння, висипань. Краще використовувати засоби брендів, які називаються олією, але мають у складі тільки частину олій, наносити їх можна на кінчики в невеликій кількості.

Для стимуляції росту волосся застосовуються сироватки, піни, які спрямовані на подовження фази анагена (росту) волосини й пробудження цибулин, що перебувають у фазі спокою.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини