Головна Lifestyle Як позбутися мурах на бурякових грядках

Як позбутися мурах на бурякових грядках

by admin

Буряк вирощують майже всі дачники. Молоді коренеплоди такі смачні. З ними стільки можна смачного приготувати. Але зіпсувати посадки можуть мурахи. Вони постійно намагаються в міжрядді влаштувати свої володіння.

Як позбутися мурах

Найперше потрібно систематично рихлити ґрунт на грядках з буряками. Окрім того, потрібно дотримуватися умов поливу. Грядки не мають стояти сухими та з ґрунтовою кіркою.

Якщо у вас під руками немає готових засобів проти мурах, тоді можна посипати мурашник гарячою золою. При бажанні використовувати надійні засоби, а не народні, можна спробувати спеціальні інсектициди: «Мурацид», Bros, «Антаут» та ін.

Якщо у вас на ділянці є ще місця з мурахами на доріжках чи в інших місцях, можна спробувати подолати їх оцтовою кислотою 70%. Розведіть 150 мл в 1 л теплої води. Полийте місця скупчення мурах. Після цього вони точно не будуть вас більше турбувати.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини