Головна Lifestyle Як позбавитися від фітофтори всього за одну годину

Як позбавитися від фітофтори всього за одну годину

by admin

На пропозицію подолати фітофтору за одну годину можна почути протилежні думки та побачити скептичний вираз обличчя. Почнемо з того, що в світі немає нічого гарантованого та достовірного, проте є методи, які з великою часткою вірогідності дійсно здатні допомогти. І ми зараз покажемо приклад боротьби з фітофторою.

Що треба робити

В кожного дачника має бути препарат «Фітоспорин». Саме він є рятівником у боротьбі з фітофторою.

Потрібно зробити розчин. На 10 л води додають 100 г препарату. Ним потрібно обприскати кущі з помідорами. Процедуру проводять ввечері. Має бути суха погода без вітру.

Якщо раптом «Фітоспорину» не виявилося, але є «Триходермін», також буде велика поміч. Розчиніть 20 г засобу на 10 л води. Цей препарат використовують з профілактичною метою. Рекомендується обробляти один раз в 2-3 тижні.

В будь-якому випадку при появі перших ознак хвороби необхідно негайно проводити обробки. Тільки своєчасність дасть шанс врятувати рослини від фітофтори та її розповсюдження.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини