Головна Lifestyle Як гарантовано вивести назавжди бліх: одна рослина проти паразитів

Як гарантовано вивести назавжди бліх: одна рослина проти паразитів

by admin

Блохи можуть стати непроханими гостями у житті кожного, навіть якщо ваш улюбленець чемно 24/7 у квартирі або й зовсім його нема. А блохи можуть завітати. Приносять їх часто “за ногами”, і якщо є домашні тварини, то вони стануть “орендованим житлом” для бліх.

Подробиці

Є одна рослина, яка має відмінну репутацію у боротьбі з блохами. Це — полин. Якщо у вас нема можливості знайти чи зірвати пучок свіжої трави, то йдіть в аптеку — альтернатива існує.

  1. Олія полину. Її треба розлити по невеликих склянках і розставити в різні місця по квартирі. Олією прямо можна обробити тварин або додати під час купання.
  2. Полинова настоянка. Використовують для обробки шерсті тварин, як профілактичний засіб або засіб для усунення шкідників. Настоянка досить ефективна, блохи після обробки зникають.
  3. Полиновий відвар. Застосовується для обробки шерсті домашніх улюбленців (кішок і собак), використовується при купанні. Також можна додавати для миття підлоги у перший тиждень боротьби з блохами.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини