Головна Lifestyle Як доглядати за хвойними деревами та кущами влітку

Як доглядати за хвойними деревами та кущами влітку

by admin

Хоч хвойні й не вважають вибагливими рослинами, але літо для них дуже складний період. Неправильний догляд за ними може призвести до загибелі рослин. А якщо правильно доглядатимете, то дерева радуватимуть вас гарною пишною кроною протягом року.

Подробиці

Хвойні дерева, такі як: ялівець, сосна, блакитна ялина – посухостійкі рослини, але більшість хвойних вологолюбні. Це: туї, ялиці, смереки. Вони люблять, щоб ґрунт був завжди зволоженим. При нестачі вологи ці дерева можуть скидати хвою.

Поливати ці рослини треба  до 2 разів на тиждень. Кількість води залежить від розміру дерева та його віку. Щоб запобігти пересиханню можна замульчувати ґрунт навколо стовбура. Для мульчі добре підійде торф, соснова кора, тирса.

Влітку треба підживлювати хвойні дерева. Це роблять під час поливу або розпушування. Грунт повинен бути вологим, для того, щоб поживні речовини швидше потрапили до коріння дерев та краще засвоїлися.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини