Головна Lifestyle Цибуля виросте розміром з кулак, якщо знати один лайфхак

Цибуля виросте розміром з кулак, якщо знати один лайфхак

by admin

Хвороби та шкідники заважають виростити велику цибулю. Постійно треба думати, чим захищати грядки від цибулевої мухи, кореневого кліща та слимаків. Останні взагалі за лічений час здатні знищити всі намагання знищити посадки.

Що треба робити

Найперше потрібно дотримуватися принципів сівозміни. Регулярно перевіряйте грядки на наявність проблем, щоб вчасно їх подолати. Робіть профілактичні обробки.

Цибуля буде рости, якщо її підживлювати. В першій половині літа треба вносити добрива, багаті на азот. А в другій половині — калійні.

Також досвідчені дачники кажуть, що потрібно оголити цибулю за місяць до збору врожаю. Приберіть від цибулини на чверть та навіть половину ґрунт. Робіть це обережно, щоб не пошкодити коренеплоди.

За два тижні до збору врожаю потрібно припинити полив грядок. Якщо прогнозуються дощі, прикрийте їх. Зайва волога псує потім здатність до тривалого зберігання.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини