Головна Lifestyle Що треба зробити, щоб айстри довго стояли у букеті

Що треба зробити, щоб айстри довго стояли у букеті

by admin

Ви можете захоплюватись букетами флористів, розглядати їх неймовірні композиції, але є певні незрівнянні речі. І це є оберемок айстр з вашої ділянки. Вони вирощені вами, у них особлива енергетика. Їх краса беззаперечна. Але що робити, щоб ваш букет стояв довго, коли ви принесли його до хати? Розповідаємо вам невеликі лайфхаки.

Що треба зробити

Найперше квіти треба правильно обрізати. Зріжте кінчики у всіх стеблин, а тільки потім опустіть їх у вазу з водою. Так айстри зможуть краще набиратись вологою. Магазинні екземпляри зрізайте ножем, а от городні краще обламуйте руками. Дивно, але це працює саме так.

Тепер візьміть щось з інструментів поважче. Або молоток для відбивних, або справжній. Вам треба розплющити кінці кожного стебла з оберемку квітів.

Пам’ятайте, що айстри люблять цукор. Додайте трохи у чисту воду. Ви побачите гарний результат, адже букет буде стояти суттєво довше, ніж зазвичай.

Ці прості дії допоможуть вам милуватись улюбленими квітами тривалий час. Рекомендації дійсні не лише для айстр, але й для бузкових гілочок та хризантем.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини