Головна Lifestyle Що робити, якщо на подвір’ї оселилися оси

Що робити, якщо на подвір’ї оселилися оси

by admin

Часто на горищі або десь під дахом будинку можуть оселитися оси. Якщо є осине гніздо, то в серпні оси не даватимуть вам спокою, вони злітаються, на запах фруктів, які дозрівають і опадають в саду. Як боротися з комахами, читайте у подробицях.

Подробиці

Обов’язково одягніть на себе захисний одяг, щоб всі ділянки тіла були закриті. На голову надіньте капелюх з сіткою, а на руки – рукавички. Якщо осине гніздо знаходиться на горищі, можна покропити його дихлофосом. Це треба робити дуже швидко.

Також радять проганяти ос з території за допомогою рідкого диму. Рідким димом треба обробити всі поверхні, які знаходяться біля осиного гнізда. Вони не люблять такого запаху.

Спробуйте залити в гніздо мильний розчин зі звичайного рідкого або господарського мила. Дачники радять приманити комах шкірками від кавуна, обробивши їх перед тим інсектицидними речовинами.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини