Головна Lifestyle Переваги вирощування руколи: дачники поділилися досвідом

Переваги вирощування руколи: дачники поділилися досвідом

by admin

Почати треба з того, що у всіх дачників є єдина мрія. Всі хочуть, щоб рослини росли швидко, не хворіли та давали щедрий врожай. В цьому випадку можна впевнено сказати, що щастя таки є. І рукола це доводить.

Подробиці

Рукола дійсно швидко росте та зріє. Отже, ви можете мати корисну зелень на смачний салат. Звичайно, зараз рукола стала дуже модною. Тому її активно вирощують на грядках.

Перевага цієї зелені в холодостійкості. Перший врожай можна збирати через 40 днів після посіву. Якщо певні екземпляри не зібрати, а лишити на насіння, то рукола буде самосіянкою в наступному сезоні.

Не всі знають, але квіти руколи також можна їсти. Також їх використовують як декор для тих же салатів та різних страв. Якщо ви плануєте мати власне насіння, тоді можна залишити квіти рости далі.

Руколу в теплиці можна вирощувати з ранньої весни до пізньої осені. Якщо у вас опалювальна теплиця, то й цілий рік. Рукола невибаглива рослина, тому вирощувати її легко.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини