Головна Lifestyle Основні шкідливі звички, через які жінки втрачають вії

Основні шкідливі звички, через які жінки втрачають вії

by admin

Для збереження ефектного погляду на довгі роки слід дотримуватися базового догляду і уникати помилок, які псують вії.

Ви не змиваєте макіяж перед сном

Головне правило при видаленні туші з вій: речовина повинна розм’якшитися ще до того, як ви почнете видаляти її. Саме тому важливо запастися спеціальним засобом для зняття макіяжу очей — бажано на основі олії. Але найголовніше — звести натискання і розтирання вій до мінімуму, щоб зберегти їх силу і густоту.

Ви неправильно знімаєте накладні вії

Під вечір вам не терпиться позбутися макіяжу і відчути легкість на обличчі. Однак якщо йдеться про зняття накладних вій, поспішати точно не варто. Якщо позбавлятися від них різкими неакуратними рухами, доведеться заплатити дорогу ціну і позбутися чималої кількості вій за раз.

Ви підкручуєте вії після нанесення туші

Після нанесення туші уникайте будь-яких механічних маніпуляцій з віями — через затверділу речовину туші вони стають більш ламкими. Щоб надати їм бажаний вигляд у вигляді хвиль, радимо подбати про це до нанесення туші, але у жодному разі не після.

Ви наносите забагато туші

Наші вії сильно страждають через регулярне нанесення макіяжу, тому виділить один або два дні на тиждень без туші — відмінний крок на користь краси і здоров’я вій. Тим більше, що її відсутність завжди можна приписати слідуванню тренду на natural look — так ви не програєте в красі і влаштуєте собі бажаний вихідний від макіяжу очей.

Ви носите водостійку туш кожен день

Зазвичай, хороша водостійка туш має сильну хімічну формулу, і в цьому її головна небезпека. При нанесенні така речовина створює додатковий стрес для вій, а при спробі швидкого, але неграмотного видалення призводить до втрати дорогоцінних вій. При частому енергійному видаленні водостійкої туші є ризик пошкодити лінію вій і значно послабити їх.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини