Головна Lifestyle Іржа на білій та на джинсовій тканині – не проблема: як швидко позбутися плям за допомогою двох простих засобів

Іржа на білій та на джинсовій тканині – не проблема: як швидко позбутися плям за допомогою двох простих засобів

by admin

Плями від іржі — не проблема.  Не поспішайте викидати джинси забруднені іржею. Якщо ви одразу не помітили забруднення, то не хвилюйтеся, застарілу пляму теж можна прибрати.  Щоб вивести пляму від іржі в домашніх умовах вам знадобляться прості інгредієнти, які завжди є вдома.

Подробиці

Щоб видалити іржу з білого одягу вам потрібно знайти лимонну кислоту. Розчиніть 20-30 г  кислоти у 150-200 мл води. Налийте розчин в емальований посуд й нагрійте, не доводячи до кипіння.

Ретельно змочіть забруднену ділянку тканини й потримайте протягом 5-10 хвилин у цьому розчині. Якщо з першого разу не подіє, то можна повторити процедуру двічі. Замість лимонної кислоти підійде також оцет.

На джинсах таку пляму можна прибрати за допомогою солі й оцту. Сіль та оцет змішайте до густої каші. Нанесіть цю суміш на пляму й потримайте 2 години. Після цього ретельно прополощіть одяг.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини