Головна Lifestyle 3 неочевидні ознаки того, що ти їси занадто багато цукру

3 неочевидні ознаки того, що ти їси занадто багато цукру

by admin

Вважаєш себе справжньою ласункою, але не бачиш у цьому проблеми, бо це ніяк не відбивається на фігурі? Ти однозначно щасливиця, але це не означає, що цукор не шкодить твоєму здоров’ю. Іноді надлишок солодкого можна обчислити за неочевидними ознаками. Запам’ятай 3 таких SOS-сигнали від організму.

У тебе поганий імунітет

Часто хворієш і будь-який протяг для тебе небезпечний? Можливо, виною цьому якраз твоя пристрасть до солодкого. Справа в тому, що продукти з високим вмістом цукру можуть послабити імунну систему.

Ти швидко втомлюєшся

Люди, залежні від солодкого, живуть, як на американських гірках. Плитка шоколаду або улюблене тістечко пробуджує неймовірну енергію та бажання творити. Однак чарівний ефект швидко випаровується, залишаючи тебе слабкою та розбитою – аж до чергової «дози»!

У тебе проблеми із травленням

Метеоризм, діарея та запор — часті супутники ласунів. Причина проста: велика кількість цукру виводить кишкову флору з рівноваги, провокуючи найнесподіваніші реакції.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини