Головна Курйози Виявляється, кішка приносить нам упійману мишу не тільки для того, щоб нас порадувати або пригостити

Виявляється, кішка приносить нам упійману мишу не тільки для того, щоб нас порадувати або пригостити

by admin

Те, що практично всі кішки є прекрасними мишоловками, знають усі без винятку. Деякі навіть спеціально заводять собі вихованця, щоб позбутися неприємних і шкідливих гризунів у будинку.

І навіть вкрай домашня і породиста кішка, яка мишеня ніколи у своєму ситому житті не бачила, чудово може проявити свої природні інстинкти в процесі його лову. Особливо якщо надасться така можливість.

Якщо ж дика кішка свою здобич швиденько з’їдає, то домашня що робить? Правильно, тягне її своєму господареві. Дуже багато власників вусатих відчувають справжнісінький шок, коли спійманий гризун раптом опиняється біля або навіть у їхньому ліжку, або у взутті, або притягнутий прямо до обіднього столу.

Багато людей вважають, що кішка таким чином хоче заслужити похвалу від своєї коханої людини. Мовляв, ось яка вона розумниця, не даремно корм дорогий їсть і знежирене молоко п’є.

Ну або домашній вихованець таким чином хоче нагодувати свого господаря, пропонуючи йому як сніданок свіжоспійману мишу. А що це хіба не смачно? А ви куштували?

Проте гризун, принесений господареві — це не лише цінний подарунок.

Як виявилося, домашні кішки вважають своїх господарів істотами, що не пристосовані до життя в дикій природі.

Ну ще б пак, адже люди не вміють ловити гризунів. А це означає, що їх треба навчити цій важливій навичці.

І як мама — кішка показує своїм кошеням як добувати їжу, так і всіх членів сім’ї вважає своїм обов’язком також цьому навчити.

Ну а як інакше, у нас немає життєво необхідних умінь своїми силами ловити їжу.

І значить вихованка просто повинна підготувати нас до багатьох труднощів життя. Без такої важливої навички з лову мишей ми зрозуміло зголодніємо.

Так що знайте, якщо ваша хвостата притягла вам мишу, то це означає, що ви поки що не розумна і самодостатня людина, а нерозумне кошеня.

Загалом, дивіться, навчайтеся та запам’ятовуйте.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини