Головна Курйози Голуби влаштували переполох на борту індійського літака та змусили понервувати екіпаж та пасажирів

Голуби влаштували переполох на борту індійського літака та змусили понервувати екіпаж та пасажирів

by admin

На борту авіакомпанії GoAir, який здійснював переліт з Ахмедабад у Джайпур, пасажирам і членам екіпажу перед зльотом довелося спостерігати досить дивну картину — 2-х голубів, які пробралися в салон літака, і які, ймовірно, вирішили відправитися в нелегальну подорож.

У короткому ролику можна спостерігати, як один наляканий птах літає на літаку прямо на очах здивованих пасажирів, які не в силах зрозуміти, як пташка змогла пробратися на борт непоміченою.

За словами пасажира, птахи були виявлені, коли була відкрита одна з багажних полиць, при цьому в той момент всі виходи і входи в літак вже були закриті, а пасажири готувалися до зльоту повітряного судна.

У авіакомпанії GoAir повідомили, що птахів вдалося досить швидко випровадити з салону.

«Два голуби знайшли шлях і пробралися всередину рейсу Ахмедабад-Джайпур GoAir G8-702, коли пасажири сідали на борт. Екіпаж негайно прогнав птахів. Літак злетів згідно з розкладом о 17:00 в п’ятницю. GoAir шкодує про будь-які незручності, завдані своїм пасажирам, і просить владу аеропорту позбутися цієї загрози.» — повідомили представники авіакомпанії.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини