Головна Рецепти Маринад для сьомги на грилі або в духовці

Маринад для сьомги на грилі або в духовці

by admin

Барбекю, гриль, смаження на решітці — риба з таким типом приготування виходить фантастично смачна. Для посилення ефекту рекомендується зробити для неї маринад. Рецепт читайте далі у статті.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • біле сухе вино — 0,5 скл.;
  • олія — 4 ст.л.;
  • лаврове листя — 2 шт.;
  • базилік — 2 ч.л.;
  • чебрець — 1 ч.л.

Як приготувати

До вина налийте олію. Покладіть туди лаврове листя, рублений свіжий базилік та чебрець. Трохи підігрійте на вогні, щоб розійшлися аромати. Охолодіть маринад.

Викладіть рибу в маринад. Шматки сьомги мають бути приблизно 2-2,5 см завтовшки. Цієї кількості маринаду вистачає на 4 стейки. Риба маринується протягом години.

Після маринаду рибу промокніть серветкою та змастіть олією. Відправляйте смажити вибраним способом та смакуйте.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини