Головна Рецепти Як приготувати цибулево-бурякову закуску

Як приготувати цибулево-бурякову закуску

by admin

Якщо вам смакують гострі овочеві закуски, тоді цей рецепт вам має сподобатися. Гостринку додасть цибуля. Зрештою, якщо потрібно посилити смак, то можна ще й зубчик часнику покласти. Готувати легко, а інгредієнти доступні. Деталі читайте далі.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • буряк — 3 шт.;
  • хрін — 50 г;
  • олія — 100 г;
  • волоські горіхи — 50 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Буряки поставте відваритися в підсоленій воді. Охолодіть та натріть на тертці. Цибулю беріть невелику. Дрібно поріжте її. Волоські горіхи треба розкришити.

Тепер треба всі інгредієнти разом просто змішати. Посоліть за смаком та полийте олією. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини