Головна Рецепти Ну дуже смачний салат, в інтернеті ще такого немає! Смитний, корисний і Без майонезу!

Ну дуже смачний салат, в інтернеті ще такого немає! Смитний, корисний і Без майонезу!

by admin

Пропоную вашій увазі неймовірно смачний салат, дочка запропонувала спробувати приготувати його саме так, спробувала, дуже сподобалося. Тепер він найчастіший гість на нашому столі. Думаю, що й на святковому столі довго не застоїться.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 шт.
  • Відварена свинина – 200 г.
  • Огірки мариновані – 1 шт.
  • Помідори – 1 – 2 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Зелень кропу та петрушки
  • Сметана

Приготування:

Почну з приготування яєчного млинця. Для нього я використовую одне яйце, але кількість може бути будь-яким, дивлячись скільки хочете отримати салату на виході.

Розбиваю яйце в посуд, добре його збиваю і виливаю на добре розігріту сковороду, обсмажую з обох боків, млинець має бути тонким.

Остуджую його і нарізаю невеликими кубиками.

Для салату нам ще знадобиться відварене м’ясо, беріть будь-яке, я сьогодні використовую свинину.

Мариновані огірки, помідори, болгарський перець. Всі продукти, як і млинець, нарізаю кубиками. Підготовлені продукти відправляю до салатника.

Додаю сюди зелень, у мене петрушка і кріп, перемішую, якщо здасться не солоним, трохи посоліть. Салат заправляю сметаною.

Все можна їсти.

Як писала вище, вийшов він не тільки смачним ситним, але ще з пікантною ноткою в смаку від присутності в салаті маринованих огірків. Дуже цікаве поєднання свіжих помідорів та маринованих огірків.

Спробуйте приготувати вам точно сподобається.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини