1
В окремій сковорідці обсмажую на олії до м’якості нарізану цибулю і терту моркву. Додаю сушений часник, але можна свіжий.
Сьогодні хочу поділитися своїм рецептом, готувати ікру просто, а виходить дуже смачно.
Інгредієнти:
- Капуста – 1/3 частина качана
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Часник сушений – 1 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль – 1/2 ч. л. або за смаком
- Оцет 9% – 1 ч. л.
- Рослинна олія для смаження
Приготування:
Капусту нарізаю на великі шматки і відправляю в чашу блендера. Подрібнюю в дрібну крихту. Якщо у вас немає такого подрібнювача, можна прокрутити через м’ясорубку в сирому вигляді або в готовому.