Головна Шоу-бізнес Райан Рейнольдс зізнався, що його батько страждав від галюцинацій

Райан Рейнольдс зізнався, що його батько страждав від галюцинацій

by admin

Актор зізнався, що його батько страждав на хворобу Паркінсона. Джеймс Честер Рейнольдс 20 років боровся з недугою і помер у 2015 році. За словами Райана Рейнольдса, хвороба ускладнила їх і без того непрості стосунки.

Діагноз чоловікові поставили, коли йому було 22 роки. Сім’я намагалася не обговорювати цю тему. Через 10 років після встановлення діагнозу у Джеймса почалися галюцинації.

«У той час я просто подумав: «Мій батько божеволіє». Він важко розрізняв реальність і вигадку», — поділився актор з журналом People.

Батька Рейнольдс описав, як людину, яка не звикла ділитися своїми почуттями:

«Він був боксером, поліцейським, крутим… Я навіть не можу згадати, щоб колись по-справжньому нормально розмовляв з батьком».

Також Райан зазначив, що батько був дуже гордим і ця якість «диктувала майже все, що він робив».

Крім того, зірка Голлівуду додав, що шкодує, що не був поруч з батьком «до кінця». Причина в тому, що вони віддалилися один від одного. На щастя, Рейнольдс знайшов душевне зцілення в дітях. При цьому, за зізнанням артиста, у відносинах з ними він перейняв деякі риси Джеймса, які мають величезну цінність.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини