Головна Шоу-бізнес Катерина Осадча перед 41-м днем народження скинула з себе весь пафос

Катерина Осадча перед 41-м днем народження скинула з себе весь пафос

by admin

Що ви робите у неділю? Для вас вихідний — просто зміна виду діяльності, чи привід повалятися на дивані з книгою або телефоном? Осадча розповіла своїм підписникам, як проводить вихідні вона.

Днями ведуча виклала в мережу сторіз в піжамі.

“Неділя потрібна для того, щоб лінуватися”, — підписала Осадча свою світлину, де вона в купальнику засмагає на терасі.

Крім того, ведуча виклала ще одну історію, в якій розповіла, що цілий день ходила в піжамі. Катя Осадча, власне, показала й піжаму, в якій ходила.

Насправді такі пости — велика рідкість в стрічці Каті Осадчої. Телеведуча — справжній трудоголік. І це важко не помітити, з огляду на кількість проєктів, у яких вона бере участь, ініціює чи керує.

Нещодавно Осадча зізналася, що їй буває важко примусити себе відпочити. 40-річна ведуча картає себе за лінощі та години, проведені неефективно, з точки зору роботи. Утім, щоб уникнути вигорання відпочивати мають всі. Катя Осадча теж потрохи вчиться цього.

“Я швидко забуваю про те, що вже зроблено, адже те, чого не зроблено, завжди набагато більше. Я вмію накрутити собі почуття провини за лінощі. Навіть в неділю можу картати себе за марно витрачені години”, — розповідає телеведуча.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини