4 ПП Салати з вареними яйцями Зберігайте, щоб не загубити
Салат з яйцями і куркою
▪️яйце варене 2 шт
▪️куряче філе приготоване 80 г
▪️салатне листя або зелень 10 г
▪️перець солодкий 25
▪️кукурудза консервована або варена 60 г
▪️сметана 10% 35 г
▪️гірчиця французька в зернах 7 г
▪️сіль, перець на свій смак
Салат з яйцями та грибами
▪️яйце варене 1 шт
▪️печериці 100 г (в сирому вигляді)
▪️куряче філе приготоване 100 г
▪️сир твердий (30% жиру в сухій речовині або жирніший) 30 г
▪️кукурудза консервована або варена 40 г
▪️салатне листя 15 г
▪️сметана 10% 42 г
▪️гірчиця французька в зернах 8 г
▪️сіль, перець на свій смак
Філе та яйце попередньо приготувати та дати охолонути. Печериці порізати, потушкувати, в кінці додати сіль та перець.
Салат з яйцями і тунцем
▪️яйце варене 2 шт
▪️салатне листя 15 г
▪️петрушка 15 г
▪️тунець у власному соку 40 г
▪️кукурудза консервована або варена 40 г
▪️сметана 10% 42 г
▪️гірчиця французька в зернах 8 г
▪️сіль, перець на свій смак
Салат з яйцями і морквою
▪️морква варена 100 г
▪️яйце варене 2 шт
▪️сир твердий (30% жиру в сухій речовині або жирніший) 30 г
▪️петрушка 15 г
▪️сметана 10% 40 г
▪️гірчиця французька в зернах 5 г
хрін свіжий або часник (або нічого, якщо не любите гостре)
▪️сіль, перець на свій смак