Головна Шоу-бізнес Меган Маркл і принц Гаррі всі спланували

Меган Маркл і принц Гаррі всі спланували

by admin

Коли 2022 року герцогиня Сассекська обрушила шквал критики на королівську сім’ю у своєму документальному серіалі для Netflix, знятому спільно з принцом Гаррі, одним із постраждалих виявилася Мішаль Хуссейн.

Зірка ВВС брала телевізійне інтерв’ю у Меган Маркл і принца Гаррі після оголошення про їхні заручини. Колишня актриса заявила, що розмова з Хуссейном була «зрежисованим реаліті-шоу».

Більше того, Меган поскаржилася, що відома ведуча Radio 4 була недостатньо чуйною, недостатньо теплою під час інтерв’ю, як повідомило джерело з королівської родини. Казали, що актриса воліла б, щоби інтерв’ю у неї брала її співвітчизниця Опра Вінфрі.

Зазвичай стримана Хуссейн вирішила відповісти на критику герцогині Сассекської.

Вона зізналася, що нападки Меган поставили її в глухий кут. І, всупереч твердженням герцогині Сассекської про те, що вона стала наївною жертвою якоїсь скоординованої змови істеблішменту, складається враження, що вони з принцом Гаррі ретельно продумали свої слова про свої плани.

«Коли герцогиня Сассекська заявила, що моє інтерв’ю з нею і Гаррі з нагоди їх заручин було «зрежисованим реаліті-шоу», я не знала, що й думати, — пише Хуссейн у серпневому номері журналу Saga. — Здавалося, вони продумали, яким буде їхнє нове життя і що означатиме шлюб, особливо для нього».

Хуссейн додає, що ніщо не віщувало майбутніх проблем.

«Не було нічого, що б вказувало на те, що станеться, — каже вона. — Це були двоє людей, які були сповнені радості одне до одного та до життя».

Після виходу серіалу на Netflix Хуссейн запозичила фразу з відповіді королеви Єлизавети II на звинувачення Меган у расизмі в королівській родині:

«Спогади можуть відрізнятися», — іронічно зауважила Хуссейн у програмі Today.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини