Ці бутерброди – просто топ! Самі ходові! Скільки не приготую завжди мало. Рецепт дійсно дуже вдалий. На любе застілля буде добре
Інгредієнти:
- багет,
- тунець (в маслі) – 1 б.,
- яйця – 2 шт.,
- спеції: сіль, перець – за смаком,
- майонез – 1-2 ст.л.,
- листя салата,
- перепелині яйця,
- зелена цибуля – за бажанням.
Приготування:
Підготуйте усі необхідні продукти.
Яйця відварити і остудити. Багет порізати. Цибульку дрібно нарубати.
З консерви злити рідину. Розім‘яти рибу виделкою, додати яйця потерті на дрібну терку, спеції, майонез і гарно вимішати.
На тарілку викласти листя салата. Скибочку багета зверху намастити рибною намазанкою, викласти на тарілку з салатом.
Прикрасити половинкою перепелиного яйця і дрібно порізаною зеленою цибулькою. Смачного!
Порада: скибочки багета за бажанням можна обсмажити з двох боків на невеликій кількості олії або масла, а тоді викладати начинку.
Перепелині яйця,а не яїчка,шануйте рідну мову
Стефанія, дякую за те, що користуєтесь сайтом і за ваше зауваження.
Вже виправила.