Головна Рецепти Заготівля малини на зиму у власному соку з цукром

Заготівля малини на зиму у власному соку з цукром

by admin

Щоб лікувальні властивості малини зберегти аж до наступного сезону, спробуйте цей спосіб.

Подробиці

Для приготування домашньої заготівлі на 4 кілограми малини потрібно 1 кілограм цукру. Ягоди слід перекласти в емальований посуд у кілька шарів, кожен із них прокидаючи цукром. Залишіть їх тут на сім годин. За цей час малина пустить сік.

Після цього залишиться лише наповнити смачним вмістом банки так, щоб до шийки ємності залишалося 2 сантиметри.

Простерилізуйте заповнені банки протягом 7 хвилин. Для цього в каструлю покладіть складений у кілька шарів рушник, поставте банку і наповніть ємність теплою водою по «плічка».

Банки накрийте металевими кришками. Закручувати їх не треба. На каструлю помістіть кришку і дочекайтеся, поки вода закипить. Зменшіть вогонь і тримайте банки в каструлі до закінчення зазначеного часу.

Ягоди, заготовлені в такий спосіб, прийдуть на допомогу під час хвороби. Їх можна використовувати як добавку для компоту чи пирога. Та й хто відмовиться від того, щоб поласувати ароматним і смачним десертом просто вприкуску зі свіжоспеченими млинцями.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини