Головна Здоров'я Дієтолог назвала продукти для бадьорості, які здатні замінити каву

Дієтолог назвала продукти для бадьорості, які здатні замінити каву

by admin

Щоб залишатися енергійним протягом дня, багато хто віддає перевагу каві, але корисний напій не всім і в обмежених кількостях. Дієтолог з США Лорен Манейкер назвала продукти, які допоможуть зберегти бадьорість надовго.

Вранці замість кави експерт радить випивати суміш з нагрітого молока, куркуми, кленового сиропу і імбиру. Таким чином людина отримає запас білка, тоді як кленовий сироп може похвалитися протизапальними властивостями.

Куркумін входить до складу куркуми і забезпечує антиоксидантний ефект. Завдяки цьому можна позбутися від розумової втоми і скоротити рівень гормону кортизолу, що відповідає за стрес.

Звичайна вода дозволяє зберігати енергію і тримати тіло в тонусі. Зневоднений організм видає дефіцит рідини через млявість і неясне мислення. Манейкер протягом дня рекомендує випивати до восьми склянок води.

Хорошим рішенням для бадьорості стануть ківі, оскільки в їх складі є безліч поживних речовин. Це в тому числі серотонін, даний гормон пов’язаний з процесом регулювання сну.

Джерело glamour.kyiv.ua




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини